De Smed

In zalencentrum “De Smed” staan wij graag voor al onze gasten klaar. Of het nu om een koffietafel gaat,  huwelijk/bruiloftsfeest, babyborrel, communiefeest , mijlpaal in uw leven, trainingen, vergaderingen of in verenigingsverband.

Wij beschikken over meerder ruimtes: Zo hebben wij een grote zaal met een groot podium en een extra verhoogde zitruimte,  verrolbare bloembakken met echte planten en kaarsenstandaards om deze ruimte praktisch in te richten en aan te kleden, een gezellige openhaard/schouwtje met speciaal daarbij mogelijk een zitje om uw felicitaties in ontvangst te nemen en kamerschermen van drie meter hoog. Ook een beamer met projectiescherm is aanwezig.

Café-/bargedeelte voor kleinere partijen of om na trainingen gezellig met uw gezelschap na te praten onder het genot van uw drankje en hapje. Ook is het mogelijk dit gedeelte geheel of gedeeltelijk met schuifwand bij de grote zaal te betrekken.

Kleine zaal met klassieke bar en verrolbare biljarts, voor uw feest, diner, warm-koud buffet, presentatie, of voor elke doel waarvoor u vindt dat deze ruimte geschikt is.

Ruime entree met makkelijke zitjes en dressoir voor uw receptieboek /condoleances, of kleine presentatie of herinneringsboek .

Garderobe die ook geschikt is om kleinere vergaderingen in te houden met eigen toiletgroep en kaptafel. 

Bij het café-/bargedeelte beschikken wij over een grote toiletruimte voor dames /heren en een invalidentoilet. Ook bieden wij u een officieel voor u ingerichte, net aangeklede rookruimte.

Verder is er onze eigen ruime keuken, waar wij al onze gerechten zelf vers bereiden. We zijn in het bezit van een zeer uitgebreid servies/bestek voor ieder gerecht, en voor zeer grote aantallen gasten. Ook ons chique, eigentijds, moderne glasservies straalt klasse uit. Eveneens bieden wij u een groot assortiment aan tafellinnen. 

Bij iedere gelegenheid staan voor u verse bloemen op tafel, naar uw eigen keuze en smaak. Grote siervazen met prachtige aanwezige grote boeketten verschaffen de zalen extra klasse. In iedere ruimte waarop u met uw feest of koffietafel beroep wilt doen, branden echte kaarsen in vele soorten, om u een extra sfeer te creëren. Bij iedere feestelijke aangelegenheid rollen wij de rode loper voor u uit. De palmplanten staan aan het voorportaal aan weerszijden van de openstaande glazen schuifdeur. Ook plaatsen we een welkomstbord aan de straat om op gepaste wijze uw intentie kenbaar te maken en om uw gasten duidelijk de entree te tonen.

Wij leveren graag maatwerk; uw wens staat bij ons voorop. Zo werken wij ook niet met standaard menukaarten, maar wij gaan graag vooraf met u aan tafel zitten om uw persoonlijke smaak en keuze in gerechten te bespreken voor uw feest/ koffietafel.

Alles is bij ons bespreekbaar en hopelijk ook mogelijk om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Hebt u na het lezen en zien van onze site nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking.

 

 

Uitstekende verzorging  -  Wij ontvangen u graag!
  • Contactgegevens

   Zalencentrum de Smed
   Dorpsstraat 40
   5708 GJ Stiphout
   Tel: 0492-522360
   GSM: 06-23887005
   E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net