Meteen naar de inhoud

KOFFIETAFEL

Iedereen komt vroeg of later plots voor het feit te staan een dierbare te verliezen. Een hoop  geregel en pijnlijke zorgen gaan u dan in de dagen voorafgaand aan het moment van afscheid gepaard. Wij bieden u de mogelijkheid om met uw naasten in stijl aan tafel aan te zitten. Er is een keuze in stijlen van de zaal en de aankleding. Persoonlijkheid en warm medeleven staat bij ons voorop.

Wij bieden u aan: Brabantse koffietafel, met een mogelijkheid van een keuze uit vele soorten verse soepen vooraf, vleeskroket, belegde broodjes, vlaaienbuffet, tappasbuffet, drankje om een toast uit te brengen op uw dierbare.

Ook is het mogelijk om u wat vrijer te bewegen door een mix van statafels en enkele zittafels te plaatsen. We kunnen dan rondgaan met schalen met belegde broodjes of andere culinaire hapjes.

We bieden u daar ook de  gelegenheid om uw eigen bloemkeuze en bloemkleur in tafelschikking aan te geven. Zelf zal ik uw gastheer ‘Miechel Slegers’ u en uw gasten aan de deur in de zaal verwelkomen, en u waar nodig begeleiden naar uw zitplaats. U maakt zelf uw keuze in de manier waarop u uw koffietafel, het samenzijn wilt inluiden. Op uw wens leid ik dit persoonlijk in met een tekst die vooraf met u is doorgesproken.

Gaat het om een moment van stilte voor ieders persoonlijke gedachte of gebed, of wilt u dat ik u en uw naasten voor ga in gebed, of volstaat gewoon een persoonlijke groet? Alles is bespreekbaar. En iedere gast wordt door mijn professioneel opgeleide medewerkers direct aan tafel verwelkomd met een kopje koffie of thee.

Ook bieden wij u de gelegenheid, in samenspraak met uw uitvaartonderneming, om een zaal te huren voor uw eigen persoonlijke afscheidsdienst, met aansluitend een moment van samenzijn met uw naasten.